Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Migatronic svejsemaskiner og udstyr

På denne sider finder du vores sortiment af forskellige svejsemaskiner og svejseudstyr. Vi forhandler både nye og brugte svejsemaskiner og svejseudstyr. Du kan altid finde de varer, der passer til dig, dine behov og dit budget. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som kontaktes på tlf. 96 20 20 20.

Alle vores Migatroninc produkter kan ses lige her

loading...

Køb din Migatronic svejsemaskine hos P. Conradsen

P. Conradsen A/S er en af de udvalgte Migatronic +Partnere i Danmark. Du kan som kunde hos P. Conradsen A/S opnå de absolut bedste betingelser på Migatronic svejsemaskiner og svejseudstyr – uanset om det gælder køb af Migatronic svejsemaskiner, finansiering, leje, reservedele eller tilsatsmaterialer. Vi påtager os også gerne at servicere din Migatronic svejsemaskine. Kort sagt - når Migatronic er dit valg, er P. Conradsen A/S din helt rigtige partner. 

Vi er utroligt stolte af, at P. Conradsen A/S er en af de ganske få udvalgte Migatronic +Partnere i Danmark. Det betyder for dig som kunde, at vi kan tilbyde de absolut bedste betingelser og priser på Migatronic svejsemaskiner og svejseudstyr. Det gælder uanset om det er køb af en Migatronic svejsemaskine, finansiering, leje, reservedele eller tilsatsmaterialer. Vi har helt sikkert det du skal bruge til din svejseopgave, og finder du det ikke lige her på siden, så er du altid velkommen til at kontakte vores svejsekonsulenter.  Vi handler Migatronic med både private og erhverv.

Stort udvalg af Migatronic svejsemaskiner og reservedele

Hos P. Conradsen A/S har vi et af Danmarks største udvalg af svejsemaskiner fra Migatronic. Da vores sortiment af svejsemaskiner spænder bredt, og netop derfor tør vi godt love, at du kan finde lige den Migatronic svejsemaskine her på siden, som passer til dit behov og pengepung.

Migatronic har stor fokus på produktudvikling og deres svejsemaskiner er i en konstant udvikling – det sikrer kunden den nyeste teknologi på markedet. Effektivitet, funktionalitet og brugervenlighed er 3 nøgleord for Migatronic. Trods den avancerede teknologi der er i deres svejsemaskiner så er de udviklet og designet til at være yderst brugervenlige og nemme at benytte.  

Vi har naturligvis også et bredt udvalg af reserve- og sliddele til alle vores Migatronic svejsemaskiner.  

Migatronic svejsemaskine serier - Kort fortalt

AutomigAutomig serien er en synergisk Migatronic svejsemaskine designet til autoreparation, som giver en kompromisløs svejseperformance, når det gælder reparation af biler.  Automig er en eminent og yderst pålidelig MIG/MAG serie, som er testet og værdsat af fagfolk i hele branchen.

 • Puls MIG/MAG-svejsning og MIG-lodning
 • Brugervenlig - kom hurtigt i gang med dine svejseopgaver
 • Avancerede svejsefunktioner, fx dobbeltpuls

Automig serien er udviklet med en Automig2-i serie. Automig2-i er designet til svejsning og MIG-lodning i højstyrkestål og galvaniseret stål, samt matcher serien kravene til tyndpladesvejsning fra autobranchen og let industri. Automig2-i serien er udviklet til at imødekomme professionelle karosseriværksteders stigende krav til sammenføjning af materialer.

Omega serien er en super simpel og ligetil svejsemaskine-serie. Det er super enkle trefasede MIG/MAG og MMA invertermaskiner til kvalitetssvejsning – primært i sort stål. Omega kan også fås i kompakt version. Designet til svejsning af stålkonstruktioner og store godstykkelser. Den mindste af de store industrisvejsemaskiner. Når avanceret svejsning skal være nemt.

 • Vælg fra tre forskellige strømkilder
 • Vælg fra tre forskellige betjeningspaneler 
 • MIG lodning og fugning
 • Polvending

Omega YardOmega Yard serien er udviklet til de mest krævende opgaver, og er en trefaset MIG/MAG – og MMA-inverter. Omega Yard er hårdfør; den er testet modstandsdygtig over for slag, stød, støv og fugt. Maskinens ydeevne er fremragende, selv under barske forhold. Omega Yard bliver bare ved og ved og ved med at svejse.

 • Høj intermittens – du bliver træt længe før Omega Yard
 • Kompakt – Svejs med den under trange pladsforhold
 • Robust – maskinen er designet til hård drift
 • Enkle, brugervenlige betjeningspaneler – vælg mellem Basic, Synergic og Pulse

Omega Yard er designet til hård drift på skibsværfter og byggepladser. Den er tilmed velegnet til svejsere på farten.

RallyMIG serien er designet til at tage med på farten. RallyMIG er en enfaset multiproces-invertermaskine, som er yderst alsidig til både MIG/MAG, MMA og TIG svejsning. RallyMIG serien kan bruges til alle svejseopgaver i sort stål, rustfrit stål og aluminium.

 • Tre svejseprocesser: MIG/MAG, MMA og TIG
 • Bærbar
 • Synergiske svejseprogrammer
 • Intuitivt betjeningspanel, nemt at bruge

RallyMIG er en alsidig multiproces-svejsemaskine til det veludstyrede værksted og servicebilen. Den er velegnet til den alsidige håndværker, med behov for forskellige svejseprocesser til småreparationer både indendørs og udendørs.

Sigma Sigma Core serien er ligetil med højere ampere, og er udviklet som en simpel MIG/MAG svejsemaskine til let og tung industri. Robust, ligetil og med kun med de centrale svejsefunktioner.

 •    Ukompliceret og ubesværet
 •    Fantastisk svejseydelse
 •    En omkostningseffektiv løsning

Sigma Core er ideel til svejsere, der kræver enkelhed i avanceret svejsning. Brug den til svejsning af stålkonstruktioner, præfabrikation og tykke plader i sort stål, og rustfrit stål og aluminium.

Sigma One serien er en robust MIG/MAG inverter svejsemaskine. Designet til let og tung brug i produktionsvirksomheder af alle størrelser. Kraftfuld serie som er enkel og pålidelig.

 • Høj intermittens - svejs længe og uafbrudt
 • Fremstil svejsninger af høj kvalitet
 • Hurtigere svejsning med puls
 • Til kontinuerlig svejsning eller lejlighedsvis brug

Sigma One seriens kraftfulde og pålidelige ydeevne matcher mange forskellige behov i professionelle produktionsvirksomheder: fra simple svejse- og vedligeholdelsesprojekter til kontinuerlig svejsning i travle værksteder. Brug den til blødt stål, rustfrit stål og aluminium.

Sigma Select serien er brygget til fremtiden. Der ligger års erfaring og innovation bag udviklingen af Sigma Select - en svejsemaskine i en klasse for sig. Den gør de mest komplekse svejseopgaver enkle, og du kan producere svejsesømme i allerbedste kvalitet i alle materialer – fra sort stål til speciallegeringer.

 • Skræddersy Sigma Select efter dine behov
 • Opgrader maskinen i hele dens levetid
 • Vælg DUO Plus, IAC, MigaLog og andre funktioner
 • Avanceret - meget let at bruge

Sigma Select er udviklet til montageopgaver og tung industri - den perfekte maskine til passionerede og professionelle svejsere.

God service og hurtig levering

Vi, hos P. Conradsen A/S, gør en stor indsats for at vores kunder får den bedste service. Vi går gerne den ekstra meter for dig, således at du får det helt rigtige Migatronic produkt. Det gælder nemlig både Migatronic svejsemaskiner og Migatronic tilbehør og reservedele. Sidder du med spørgsmål til vores store udvalg af Migatronic svejsemaskiner f.eks. til Migatronic Tig eller Migatronic Automig, så sidder vi klar med svar. Du skal ikke tøve med at kontakte os, da vi sidder klar til at besvare både telefonopkald på 96202020 og henvendelser pr. e-mail på [email protected].