Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Værktøjssæt

På denne side finder du vores udvalg af værktøjssæt. Det er naturligvis nødvendigt med et komplet professionelt værktøjssæt, hvis man arbejder med værktøj til daglig. Vi har værktøjssæt fra bl.a. Bato, som giver dig en tryghed for et professionelt og holdbart værktøjssæt, som holder i mange år. Køb dit værktøjssæt hos P. Conradsen i dag, og få leveret gratis i hele Vendsyssel + Aalborg. Vi tilbyder mange forskellige typer af værktøjssæt, lige fra de mindre sæt til de helt store. Du kan blandt andet få værktøjskufferter, værktøjsmapper eller værktøjsvogne. Dermed bliver det nemt og smart at transportere dit værktøj og dine redskaber fra A til B.

Vi fører mange prominente mærker i vores sortiment herunder Bato, som fremstiller værktøj i absolut topkvalitet til både professionelt og privat brug. Vi forsøger altid at matche den bedste pris på markedet, så du får mest muligt værktøj for pengene.

Ved at handle hos P. Conradsen tilbyder vi også flere forskellige kundefordele. Vi tilbyder som nævnt fri fragt i Vendsyssel + Aalborg, hurtig levering, døgnservice og vigtigst af alt personlig og faglig rådgivning af alle vores produkter. Har du brug for hjælp, eller har du blot nogle spørgsmål til produkterne, er du meget velkommen til at kontakte os på mail [email protected]. Du kan også ringe til os på tlf. 96 20 20 20.

loading...