Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Privat salg

Her på siden ses oversigten af alle de kategorier, som du kan bestille direkte fra webshoppen. Du behøver altså ikke log-in og kan tilmed også handle som privat. Har du spørgsmål? Kontakt os gerne på tlf. 96202020 eller e-mail: [email protected]. Åbningstiderne er man-tors kl. 7:00-16:00 og fre kl. 7:00-15:00

Gratis fragt over 799 kr. 

TJ-Bolte og TJ-svejseteknik bliver en del af P. Conradsen A/S

Det er med stor glæde, at vi har overtaget TJ-Svejseteknik og TJ-Bolte fra Tom Jensen. Du kan derfor nu handle de samme TJ-svejseteknik svejseprodukter direkte her fra pconradsen.dk. Tom fortsætter hos P. Conradsen i en stilling som ekstern svejsekonsulent. Tom har mere end 40 års erfaring inden for svejsebranchen, og har siden 2009 selvstændigt drevet TJ-Svejseteknik og TJ-Bolte. Tom kan kontaktes på tlf. 20664022

Vi byder Tom velkommen på holdet!

Du kan nu handle som privat på pconradsen.dk

Vi har gjort det muligt at handle på pconradsen.dk uden log-in. Her på siden kan du se en oversigt af alle de kategorier, hvori vi tilbyder produkter uden log-in. Dermed kan du handle både som privat og erhverv.

Gratis fragt over 799 kr.

Vi tilbyder gratis fragt på ordre over 799 kr. (for pakker under 20 kg). Bemærk at der kan tillægges ekstra fragt, hvis vi skal sende på en palle. Du vil i tilfælde af dette blive kontaktet af os.

Stort udvalg af Migatronic, Milwaukee og Nilfisk produkter

Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg af Migatronic produkter. Som Migatronic +Partner kan vi tilmed tilbyde nogle af Danmarks billigste priser på alt fra Migatronic. Det gælder både svejsemaskiner, svejsehjelme, svejsetråd og meget mere, og nu har det aldrig været nemmere at handle Migatronic – både som privat gør-det-selv-mand eller den professionelle smed. Du kan nemlig handle hele vores Migatronic sortiment uden log-in, og har vi ikke lige det Migatronic produkt, som du står og mangler, så kontakt os gerne. Vi kan helt sikkert skaffe det hjem til dig.

Vores Milwaukee sortiment til handlende uden log-in består af akku værktøj herunder vinkelslibere, bore-/skruemaskiner, borehamre, rundsave og meget mere. Skal du have gjort rent på værkstedet, i kantinen eller mødelokalet? Så er vores Nilfisk støvsugere, gulvvaskere og højtryksrensere lige noget for dig.