Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Akku værktøj - Privat salg

Hos P. Conradsen tilbyder vi et stort udvalg af stærkt værktøj fra Milwaukee til både private og erhverv. Søger du efter de bedste værktøj på markedet, så er P. Conradsen det rettte valg. VI har Milwaukee værktøjet til både de små projeker og det store krævende opgaver.

Ved at bestille værktøj hos P. Conradsen tilbyder vi mange kundefordele., hvor du blandt andet får fri fragt i hele Vendsyssel inkl. Aalborg (med egne lastbiler), hurtig levering, døgnservice og ikke mindst faglig rådgivning af alle vores produkter. Har du spørgsmål til vores værktøjskateogirer, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig på tlf. 96 20 20 20 eller mail [email protected]. Vi sender dag-til-dag, hvis du står og akut har brug for værktøj. 

Stort udvalg af Akku værktøj hos P. Conradsen A/S til private og erhverv

Hos P. Conradsen tilbyder vi et stort sortiment af forskellige typer akku værktøj, maskiner og tilbehør til gør-det-selv-manden og erhverv. Akku værktøj er værktøj på batteri. Akku betyder nemlig genopladeligt batteri, og kommer fra det engelske ord: accumulator. Vi tilbyder et stort og differentieret udvalg til både private og erhverv. Her på siden kan du handle uden log-in, og lagerførte varer kan vi levere allerede i morgen.

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 799 kr. på alt vores akku værktøj fra Milwaukee.

Har du spørgsmål til vores Milwaukee værktøj, så tøv ikke med at kontakte en af vores konsulenter. Vi sidder altid klar til at besvare spørgsmål, så du får det Milwaukee akku værktøj, der passer til dit behov. Kontakt os på tlf. 96202020 eller e-mail [email protected]

Mange fordele ved Milwaukee akku værktøj

Stort set ingen andre professionelle brands indenfor fremstilling af værktøj kan måle sig med Milwaukees erfaring inden for akku værktøj. Milwaukee har næsten 100 års erfaring med fremstilling af værktøj. Det gør, at Milwaukee har været med inden fra starten af fremstilling af akku værktøj, herunder design og funktionalitet. Milwaukee er ydermere kendt for sin store kvalitet og holdbarhed, og har i mange år slået på sit første klasseværktøj, hvor der ikke bliver gået på kompromis. Derfor er vi også meget tilfredse med, at kunne præsentere et bredt sortiment af det, som Milwaukee kan tilbyde inden for kraftigt akku-værktøj. Vi fører Milwaukee akku-værktøj til mange forskellige opgaver både i privat regi og erhverv.

Akku værktøj fra Milwaukee har mange fordele. Det gode ved akku værktøj er først og fremmest, at du slipper for alle ledningerne, og det gør det bare meget nemmere at transporter værktøjet rundt. Skal du f.eks. gå fra sted til sted på arbejdspladsen eller i det lille værksted, så der det rart, at man ikke skal til at have en kabeltromle med rundt. Hertil er akku værktøj meget brugervenlige og nemme at anvende. Dermed opnår man en stor fleksibilitet og frihed ved, at bruge akku værktøj.

Milwaukee´s M12 og M18 batterier 

M12 og M18 er Milwaukee´s yderst populære batteriserier, som har gjort Milwaukee til en førende spiller inden for akku værktøj. Milwaukee batterierne M12 og M18 er er udviklet til at levere power og kraft, hvor kvaliteten og holdbarheden er i topklasse. Det er blot en af de mange grunde til, at Milwaukee er det foretrukne brand hos professionelle håndværkere, samt private handy folk.

Det er stor fordel ved Milwaukee akku værktøj, at man kan bruge de samme batterier til alle sine forskellige akku maskiner fra Milwaukee. Derved kan man spare mange penge ved at købe maskiner i den samme serie. Det eneste man skal være opmærksom på ved sit akku værktøj er batteriniveauet. Derfor anbefaler vi også at man har mere end et batteri til sit batteridrevet værktøj. Således har man altid minimum et batteri, der er fuldt ladet op, og arbejdet vil derfor aldrig gå i stå.

Vi tilbyder flere forskellige akku maskinpakker, hvor du får flere batterier, flere maskiner og opladere til at klare rigtig mange opgaver, mens du sparer mange penge på at købe vores populære pakker. Du skal være opmærksom på, at køber du f.eks. en Milwaukke M12 serie, så passer batterierne til alle maskinerne i Milwaukee M12 serien, mens de ikke er kompatibel med f.eks. Milwaukee M18 serien.

Køb akku værktøj hos P. Conradsen A/S

Hos P. Conradsen A/S har vi et stort udvalg fra Milwaukee af akku-værktøj. Du kan bestille alt vores Milwaukee akku værktøj direkte her fra webshoppen uden log in, og skulle du have spørgsmål, så sidder vi altid klar til hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til produkterne eller akku maskinpakkerne. Du fanger os på tlf. 96 20 20 20 eller e-mail [email protected]