Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Svejsehjelme og tilbehør - Privat salg

På denne side ser du vores store udvalg af svejsehjelme og tilbehør fra Migatronic og 3M til private og erhverv. Har du spørgsmål til produkterne er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 96 20 20 20.

loading...

Står der Migatronic på svejsehjelmen og tilbehøret? Så er udstyret i orden!

Svejsehjelmene findes både som med og uden luftforsyning og kan også benyttes af private. Vores svejsehjelme er med fuldautomatisk filter, samt med justerings muligheder og indvendigt skift mellem svejse- og slibefunktion. Vi tilbyder samtidig et stort udvalg af tilbehør til svejsehjelmene, som bl.a. ekstra beskyttelsesglas, skueglas, svedbånd og meget mere.

Migatronic har mange års erfaring inden for svejsning og udstyr. Efter mange år som Migatronic forhandler ved vi, at virksomheder og svejsere lægger vægt på sikkerhed og kvalitet, og dette gør Migatronic til manges favorit leverandør. Vi har sammensat et unikt Migatronic program af svejsehjelme og kvalitetstilbehør, der er specielt fremstillet til svejsebranchen. Du kan med fordel benytte det uanset om du skal svejse i virksomheden eller hjemme i garagen. Vores Migatronic svejsehjelme og tilbehør overholder naturligvis alle gældende standarder og sikkerhedsmæssige lovkrav inden for området.

Gå ikke på kompromis med sikkerheden

Med en svejsehjelm fra Migatronic går du på kompromis med sikkerheden og kvaliteten. Vores Migatronic svejsehjelme beskytter øjne og ansigt under svejsning, så arbejdsskader og unødvendige gener undgås. Samtidig er der i Migatronic svejseudstyret tænkt på høj komfort og unik optik, så du får de optimale arbejdsbetingelser under svejsningen. Uanset om du ønsker en traditionel svejsehjelm eller en fuldautomatisk løsning med friskluftsystem, har vi den Migatronic svejsehjelm, der passer til dit behov.

Mere end bare svejsning

For svejseren er svejsning meget mere end blot et job! Vi har svejsehjelme lige fra brug i hobby, håndværk og let industri til de mest krævende opgaver. Det er et stolt håndværk at svejse, og det kræver tekniske færdigheder og blik for detaljer. Med Migatronic er du som svejser garanteret de optimale betingelser, når der skal frembringes et svejsemesterværk.

Hr du spørgsmål til vores Migatronic svejsehjelme eller tilbehøret dertil, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 96 20 20 20 eller e-mail [email protected]. Vi står gerne til rådighed for at finde den svejsehjelm, der passer til dit behov/forbrug.