Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Svejseslanger MIG og TIG

På denne side finder du vores store udvalg af Migatronic svejseslager til MIG og TIG svejsning. Har du spørgsmål til svejseslangerne eller til dit Migatronic udstyr, så kontakt os gerne på til. 96 20 20 20. Nederst på siden finder du en generel guide til valg af Migatronic svejseslanger samt sliddele.  

loading...

Køb Migatronic svejseslanger hos P. Conradsen

Hos P. Conradsen er vi en førende leverandør til private og erhverv af professionelle svejseløsninger og svejseslanger fra Migatronic. Migatronic har stor fokus på at producere og levere højkvalitets svejseslanger til MIG/MAG-, TIG-, MMA- og plasmasvejsning. Migatronics svejseslanger er designet i ergonomisk korrekt design, så de passer perfekt til både højre og venstre hånd. Dermed undgår svejseren belastning af fingre og håndled.

Her på webshoppen har vi et af Danmarks største udvalg til private og erhverv. Du behøver ikke log in til webshoppen for at bestille vores Migatronic produkter. Vi har hurtig fragt på 1 til 3 dage, og nem returnering, hvis du skulle fortryde dit køb.

Du er altid velkommen til at kontakte vores svejsekonsulenter på tlf. 9620 2020 eller mail [email protected], hvis du spørgsmål til produkterne. Vi guider dig gerne frem til det bedste køb for dig.

Hvilken Migatronic svejseslanger og sliddele skal man vælge?

Vi har herunder lavet en kort guide med info om de forskellige svejseslanger samt sliddele hertil fra Migatronic. Har du brug for mere info om dem, så er du meget velkommen til at kontakte vores svejseeksperter på tlf. 96202020.

Om MIG svejseslanger – Luftkølet (MIG-A Twist)

 • Drejelig svanehals
 • Ergonomisk korrekt arbejdsstilling uanset svejsevinkel
 • Kan drejes op til 90° til begge sider og trinvist i intervaller af 15°.
 • Fås i 60 forskellige konfigurationer
 • Tilbehør: gasdyser, svanehalse, gasfordelere og linere.
 • Tre forskellige moduler kan monteres/eftermonteres på håndtaget
 • Passer til alle mærker af svejsemaskiner

Om Migatronic svejseslangerne ML 161 & ML 241

 • Lille håndtag, enkel betjening og stor fleksibilitet.
 • Kugleled mellem slange og håndtag
 • Softgrip på svejsehåndtagets sider
 • Svanehalsen kan drejes 360° uden brug af værktøj.
 • Ergonomisk korrekt arbejds-stilling uanset svejsevinkel.
 • Leveres med standard komponenter af gasdyser, svanehalse, gasfordelere og linere.
 • Betjeningsenhed til trinløs strøm-/trådregulering kan monteres/eftermonteres på håndtaget.

Om MIG svejseslanger – Vandkølet (MIG-A Twist)

 • Drejelig svanehals
 • Ergonomisk korrekt arbejdsstilling uanset svejsevinkel.
 • Kan drejes op til 45° til begge sider og trinvist i intervaller af 15°.
 • Fås i 60 forskellige konfigurationer
 • Tilbehør: gasdyser, svanehalse, gasfordelere og linere.
 • Tre forskellige moduler kan monteres/eftermonteres på håndtaget
 • Passer til alle mærker af svejsemaskiner

Om TIG Ergo svejseslanger fra Migatronic

TIG Ergo er optimal til TIG svejsning. TIG Ergo er designet med fokus på ergonomi, brugervenlighed, bevægelighed og driftssikkerhed. Programmet omfatter mere end 50 forskellige modeller - fra de helt små luftkølede til heavy duty vandkølede versioner på over 400 A. Alle TIG Ergo modeller har konfigurerbar betjening og håndtag i to størrelser med kugleled og softgrip.

Migatronic svejseslanger med førsteklasses greb

Med en Migatronic svejseslange sikrer du en af markedets bedste svejseslanger. Uanset hvilken Migatronic svejseslange model, der passer til din svejsemaskine, så får du topkvalitet og teknologi. Herunder kan du se en kort guide af de forskellige funktioner, der findes i Migatronic svejseslanger.

Smart Touch Modul

Et Smart Torch modul sidder på brænder-håndtaget og giver nem adgang til indstilling af en række svejseparametre. Med det grafiske display kan svejseren finjustere indstillingerne med en præcision på helt ned til én ampere – uden at stå lige ved siden af svejsemaskinen. Samtidig giver displayet svejseren et godt overblik over, hvordan maskinen er indstillet.

Finjustering af svejseparametre er særligt nyttig ved svejseopgaver, der kræver svejsning i sekvenser. Her kan svejseren hurtigt og nemt skifte program og indstille trådhastighed eller strømstyrke. Alle moduler kan bruges til MIG-A Twist® brændere sammen med Sigma Select og Automig 300 Pulse, begge med grafisk display.

Smart Torch er velegnet til svejseproduktioner, der kræver:

 • Høj fleksibilitet og stor nøjagtighed
 • Sekvenssvejsning

 

Push-Pull brænder - Til stabil trådfremføring af blød tilsatstråd

Den vandkølede push-pull brænder til MIG/MAG-svejsning sikrer præcis og stabil trådfremføring af selv den blødeste tilsatstråd i værkstedet, selv aluminium klarer den uden problemer. Den reducerer risikoen for at bløde tråde bevæger sig sidelæns ud af valserne i brænderen under svejsningen. Svejseren oplever ekstremt høj kvalitet i trådfremføringen.

Vælg en push-pull-brænder med Graphical Smart Torch-modul for at få let adgang til at justere parametre på brænderhåndtaget. Med det grafiske display kan svejsere finjustere indstillingerne perfekt helt ned til én ampere uden at skulle stå lige ved siden af maskinen.

Alle Sigma Select svejsemaskiner der er købt efter februar 2021, understøtter push-pull-brænderen.

Mærk forskellen med MIG-A Twist® 

MIG-A Twist® sikrer ergonomisk korrekte arbejdsstillinger ved svejsning i varierende positioner. Drej svanehalsen og indstil brænderen alt efter hvilken vinkel, der passer.

 • 60 forskellige konfigurationer.
 • Fra 150 til 550 A.
 • Vælg luftkølet eller vandkølet.

Opnå høj håndværksmæssig kvalitet med den rigtige svejseslange. Du kan vælge fra et stort sortiment af kvalitetssvejseslanger eller sammensætte din egen fra små luftkølede til heavy-duty vandkølede svejseslanger.

Migatronic TWIST 30° brændere er udviklet specielt til svejsning med aluminium. Svejseren opnår en jævn og stabil trådfremføring, færre fejl forårsaget af slidte linere og færre udskiftning af linere. Svejsning i aluminium bliver mindre risikabelt og mere pålideligt.

 • 30° svanehals minimerer friktion.
 • Ekstremt slidstærk Grilamid kulstofliner.
 • Til luftkøling og vandkøling.

Sliddele til dine behov

Vi tilbyder Migatronic TIG svejseslanger der standard leveres uden sliddele. De kan monteres med sliddele efter behov. Ved valg af standardsliddele monteres TIG brænderhovedet med elektrodeholder og elektrodetang samt keramisk gasdyse, hvis funktion er at lede beskyttelsesgassen ned omkring svejsezonen, så den atmosfæriske luft fortrænges. For øget præcision og styring ved TIG svejsning anbefales det at vælge gaslinser til TIG brænderhovedet, som giver et meget ensartet flow af beskyttelsesgassen og mulighed for længere udstik af elektroden. Desuden kan gasforbruget reduceres ved brug af gaslinse. TIG FLEX brænderhoved Migatronics TIG FLEX brænderhoveder er fleksible og kan formes til vanskelige opgaver. Ved behov for gentagne formninger anbefales et drejeligt TIG brænderhoved.

Kontakt os gerne på tlf. 96202020 for yderligere forklaring. Vi tilbyder også plasmasvejseslanger.

Hvilke sliddele til svejselsangen skal jeg vælge?

Sliddele til TIG Ergo 101/301/321

TIG 101 er en lille luftkølet TIG svejseslange. Den anvendes typisk hvor pladsen er trang, og hvor svejsestrømmen ikke overstiger 100 A DC. TIG 101 anvendes typisk til svejsning i rustfrit materiale. TIG 301 og 321 er ekstra robuste, vandkølede svejseslanger. Vandkøling sikrer lave temperaturer i brænder og håndtag, hvilket også giver større komfort og holdbarhed. TIG 301/321 anvendes typisk til svejsning i stål, rustfast stål og aluminium. TIG 101-321 kan monteres med alle sliddele vist til højre herfor, og betjeningsenheden er let at udskifte.

Sliddele til TIG Ergo 201/221/401

TIG 201 anvendes typisk til svejsning i rustfrit materiale og aluminium inden for reparation og produktion. TIG 221 anvendes typisk til heavy duty opgaver og produktionsopgaver i aluminium. TIG 401 anvendes til svejsning med strømstyrke på op til 400 A DC, fx i svært rustfast stål og aluminium inden for produktion og reparation.

Sliddele til TIG Ergo 451

TIG 451 er den kraftigste model i vores TIG svejseslangeprogram. TIG 451 er vandkølet og dimensioneret til hård, vedvarende svejsning. TIG 451 anvendes, hvor der virkelig kræves en høj ydelse og intermittens. TIG 451 anvendes til svejsning med en strømstyrke på op til 450 A DC, fx i svært rustfrit stål og aluminium inden for produktion og reparation. TIG 451 kan monteres med alle sliddele vist til højre herfor, og betjeningsenheden er let at udskifte.

TIG Adjust

Er pladsen trang? Så skal du have TIG adjust der giver 360 graders frihed. TIG Adjust er udviklet til svejseopgaver med gentagne justeringer af brænderhovedet. Brænderhovedet kan drejes i alle retninger og har længere levetid end almindelige bøjelige brænderhoveder.

 • Luft- og vandkølede modeller
 • Brænderhoveder i to forskellige størrelser
 • Lille brænderhoved: standard sliddele fra TIG 101-301 serien
 • Stort brænderhoved: standard sliddele fra TIG 201-401 serien.
 • Leveres standard uden sliddele.
 • TIG Adjust passer i TIG Ergo seriens to størrelser svejsehåndtag, og alle TIG Ergo betjeningsenheder kan anvendes.
 • Leveres i alle 4 m og 8 m modeller i TIG Ergo programmet, men tilbydes også i speciallængder i fast ordre.
 • Kan bestilles som en standard applikation.

Din sikkerhed - Vi er PLUS MIGATRONIC forhandler

P. Conradsen A/S er en af de få Migatronic +partner i Danmark. Du kan som kunde hos P. Conradsen A/S opnå de absolut bedste betingelser på Migatronic svejseprodukter - om det gælder køb af Migatronic svejsemaskiner, finansiering, leje, reservedele eller tilsatsmaterialer. Vi påtager os også gerne service på din Migatronic svejsemaskine og svejselsange. Kort sagt - når Migatronic er dig valg, er P. Conradsen A/S din helt rigtige partner.