Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Bore- og skruemaskiner - Privat salg

Her på siden finder du vores store udvalg af bore-skruemaskiner fra Milwaukee. Milwaukee bore-/skruemaskiner er udviklet til profesionelle og gør-det-selv-manden, der ved hvad han vil have. Vi sælger bore-skruemaskiner fra Milwaukee til både private og erhverv. 

Bore-skruemaskiner er et uundværligt stykke værktøj i værktøjskassen eller i hjemmet. Uanset om der skal brygges, sættes noget op på væggen eller montere noget helt tredje, så er en Milwaukee bore-skruemaskinen din bedste ven. En bore-skruemaskine fra Milwaukee kan klare lidt tungere opgaver end de helt almindelige boremaskiner og skruemaskiner. Med en akku bore-skruemaskine kan du f.eks. nemt arbejde på en betonvæg, da akku-værktøjet giver den ekstra kraft og power. Har du større og hårdere opgaver, så anbefaler vi at du ser efter en slagboremaskine og/eller borehamre. Har du spørgsmål til bore-skruemaskinerne, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 96 20 20 20 eller mail [email protected].

loading...

Sådan vælger du den rette Milwaukee boremaskine eller skruemaskine

Først og fremmest er det nødvendigt, at du nogenlunde kender dit behov, inden du kaster dig ud i, at købe en boremaskine eller skruemaskine. Hvilke materialer arbejder du mest med? Er der mange hårde overflader? Skal den ”bare” kunne klare de små hjemmeopgaver?

Når du har fastlagt dette, så har vi et stort udvalg af Akku bore-/skruemaskiner, som er maskiner på batteri. De er nemme at have med rundt og fylder næsten ingenting. Vi tilbyder et stort udvalg af Milwaukee Akku bore-/skruemaskiner, som er maskiner på batteri. Kan du ikke helt finde frem til den maskine, der passer til dig, så kontakt os gerne på tlf. 96 20 20 20. Vi hjælper gerne dig med at komme hurtigt videre.

Når du vælger en akku bore-/skruemaskine opnår du stor fleksibilitet i forhold til, hvor nem den er at have med rundt. Du slipper for alt bøvlet med en ledning og finde en stikkontakt, når din bore-/skruemaskine kører på batteri. Dette gør arbejdet hurtigere og mere effektivt.

Skal man vælge en skruemaskine, boremaskine eller bore-/skruemaskine?

Her på siden har vi et stort udvalg af Milwaukee bore- og skruemaskiner til private og erhverv. Nedenfor har vi lavet en lille guide til dig, der er ved at finde ud af, om det skal være en skruemaskine, boremaskine eller en bore-/skruemaskine, som du skal have. Der er nemlig forskel på de 3 modeller, som du kan se her under.

Milwaukee skruemaskine

Skruemaskiner er kendetegnet ved at være den type maskine, der ”bare” drejer rundt. En Milwaukee skruemaskine er derfor det oplagte valg, når du skal skrue skruer i. Du kan tilmed bruge din Milwaukee skruemaskine til at bore i blødere overflader såsom træ.

Milwaukee boremaskine

Forskellen på en Milwaukee skruemaskine og en Milwaukee boremaskine er, at en boremaskine kører flere omdrejninger end en skruemaskine. Dertil har en Milwaukee boremaskine flere gear, og en boremaskine er derfor at foretrække til de tunge boreopgaver, hvor ekstra kraft er nødvendig. Mange Milwaukee boremaskiner har en slagborfunktion, som anvendes, når man skal bore i hårde materialer såsom beton. Når slagboret er slået til laver den små stå, som giver ekstra power og kraft i boringen.

Er det endnu ekstra hårde overflader, som du skal bore i, anbefaler vi en Milwaukee borehammer.

Milwaukee bore-/skruemaskine

Med en Milwaukee bore-/skruemaskine får du alt-i-en-pakken. Det er et populært valg, når handymanden skal vælge nyt værktøj, da en bore-/skruemaskine både kan bore og skrue, samt har den også slagborfunktion. En bore-/skruemaskine fra Milwaukee er et sikkert valg, da den dækker de fleste behov. 

Har du spørgsmål til bore-skruemaskinerne, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 96 20 20 20 eller mail [email protected].