Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Akku-værktøj

Vi tilbyder et stort og bredt udvalg af akku-/batteriværktøj til alle typer arbejdsopgaver. Har du spørgsmål til vores akku-værktøj, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 96 20 20 20 eller mail [email protected].

Stort udvalg af Akku værktøj hos P. Conradsen A/S

Akku-værktøj dækker over en lang række forskellige produkter, så derfor har vi delt værktøjet op i de kategorier, som du ser her på siden. Akku-værktøj er genopladeligt og ledningsfrit værktøj, som kan findes i stort set alle kategorier og arbejdsopgaver. Uanset om du skal bore, save, klippe eller slibe, så kan du altid finde et godt og robust stykke akku-værktøj hos os

Hos P. Conradsen har vi et stort udvalg af forskellige typer akku værktøj og tilbehør. Vi tilbyder dertil mange kundefordele herunder gratis fragt i hele Vendsyssel inkl. Aalborg, døgnservice og vigtigst af alt personlig og faglig rådgivning af alle vores produkter. Akku betyder genopladeligt batteri, og stammer fra det engelske ord: accumulator. Vi tilbyder et stort og differentieret udvalg af forskelligt akku værktøj fra førende brands som MilwaukeeBosch og mange flere. Vi står altid klar til at vejlede dig, så du får det akku værktøj, der passer til dit behov. Vi tilbyder akku værktøj til private og erhverv – du kan bl.a. bestille alt vores Milwaukee akku værktøj her på siden uden login med dag-til-dag-levering og opnår gratis fragt ved bestilling over 799 kr.

Fordelene ved akku værktøj

Akku værktøj som f.eks. Milwaukee bore-skruemaskiner og vinkelslibere, har den fordel at de er nemme at transporter rundt, samt er de meget brugervenlige, da du undgår en ledning. Dermed opnår man en stor fleksibilitet og frihed ved at bruge akku værktøj. Skal du f.eks. gå fra sted til sted på arbejdspladsen, så der det rart, at man ikke skal til at have en kabeltromle med rundt.

En anden stor fordel ved akku værktøj er, at man kan bruge de samme batterier til alle sine forskellige akku maskiner. Derved kan man spare mange penge ved at købe maskiner i den samme serie. Det eneste man skal være opmærksom på ved sit akku værktøj er batteriniveauet. Derfor anbefaler vi også at man har mere end et batteri til sit batteridrevet værktøj. Således har man altid minimum et batteri, der er fuldt ladet op, og arbejdet vil derfor aldrig gå i stå.

Vi tilbyder flere forskellige akku maskinpakker, hvor du får flere batterier, flere maskiner og opladere til at klare rigtig mange opgaver, mens du sparer mange penge på at købe vores populære pakker. Du skal være opmærksom på, at køber du f.eks. en Milwaukke M12 serie, så passer batterierne til alle maskinerne i Milwaukee M12 serien, mens de ikke er kompatibel med f.eks. Milwaukee M18 serien.

Milwaukee´s M12 og M18 batterier 

M12 og M18 er Milwaukee´s yderst populære batteriserier, som har gjort Milwaukee til en førende spiller inden for akku værktøj. Milwaukee batterierne M12 og M18 er er udviklet til at levere power og kraft, hvor kvaliteten og holdbarheden er i topklasse. Det er blot en af de mange grunde til, at Milwaukee er det foretrukne brand hos professionelle håndværkere, samt private handy folk.

Derfor vælgere flere Milwaukee

Milwaukee er et fremadstormende amerikansk brand, som stormer frem på det danske marked. Vi tilbyder alt Milwaukee inden for værktøjsgenren til både mindre og store værksteder, arbejds- og byggepladser mm. Milwaukee har været i markedet i næsten 100 år og er specielt kendt for sin kompromisløse kvalitet, og benyttes af professionelle fagfolk, samt de ambitiøse gør-det-selv personer, som ikke ønsker at gå ned på kvalitet og effektivitet.

Milwaukee´s slogan er: Nothing but heavy duty, hvilket er et tegn på, at deres værktøj skal kunne klare de tungeste og sværeste opgaver. Det er udviklet og designet af og til håndværkere. 

Køb akku værktøj hos P. Conradsen A/S

Hos P. Conradsen A/S har vi et stort udvalg af Milwaukee, Bosch og mange flere producenter af akku-værktøj. Du kan bestille alt vores Milwaukee akku værktøj direkte her fra webshoppen uden log in, og skulle du have spørgsmål, så sidder vi altid klar til hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til produkterne eller akku maskinpakkerne. Du fanger os på tlf. 96 20 20 20 eller e-mail [email protected]