Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Tilsatsmaterialer

Nedenfor findes vores sortiment af tilsatsmaterialer til private og erhverv. Tilsatsmaterialerne fra bl.a. Migatronice består af svejsetråd og tigtråd, som anvendes til MIG/MAG og TIG svejsning. Har du brug for hjælp, eller har du blot nogle spørgsmål til f.eks. svejsetråd, er du meget velkommen til at kontakte os på mail [email protected]. Du kan også ringe til os på tlf. 96 20 20 20.

loading...

Opnå perfektion med de bedste tilsatsmaterialer

Lav de bedste svejsesømme med tilsatsmaterialer i høj kvalitet, til alle svejseprocesser, alle materialer, alle svejsninger.

Tilsatsmaterialer til svejsemaskiner

Hos P. Conradsen finder du Esab og Migatronic svejsetråd, elektroder, rørtråd og meget mere forskelligt tilsatsmaterialer, der passer til lige din opgave. Priserne er naturligvis i bund, og kvaliteten er helt i top. I vores store udvalg findes svejsetråd med og uden CO2, loddetråd, svejsetråd, tigtråd, så du er dækket ind, hvad enten du står og mangler. Vi her dertil mange forskellige længder/dimensioner på vores tråd. Vi har alt lige fra svejsetråd på 0,6 mm til 5 mm svejsetråd for gas.

Forhandler af Migatronic og Esab svejsetråd

Hos P. Conradsen er vi Migatronic PlusPartner og vi forhandler både Easb og Migatronic tilsatsmaterialer. Vi et bredt udvalg af svejseprodukter, og en af disse er svejsetråd og elektroder mm. Det er nemlig særdeles naturligt, at have svejsetråd og/eller elektroder liggende, når man har en Migatronic svejsemaskine. Her ud over skal man naturligvis også have en række andre produkter til svejsning. Svejsetråd er naturligvis en nødvendighed, når man skal svejse, men det er lige så vigtigt med det rette svejsetilbehør og svejsehjelme - ellers når man ikke ret langt. Sikkerhed frem for alt, og er sikkerheden ikke i orden under svejsning, kan det potentielt være yderst farligt uden det rette svejsetilbehør. Man kan få skader på hud og endnu værre på øjnene. Så efter du har købt din svejsetråd, bør du også tage et kig på vores øvrige svejseudstyr og tilbehør.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores svejsekonsulenter på tlf. 9620 2020 eller e-mail [email protected].