Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Migatronic svejsemaskiner og udstyr - Privat salg

Her på siden finder du vores store sortiment af Migatronic svejsemaskiner og udstyr til private og erhverv. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 96 20 20 20.

loading...

Køb fremtidens Migatronic svejsemaskine her

P. Conradsen A/S er en af de ganske få Migatronic forhandlere i Danmark udnævnt som Migatronic+ Partner. Det betyder for dig som kunde, at vi tilbyder Danmarks bedste priser på alt inden for Migatronic, samt de bedste betalingsløsninger, hvad end det gælder køb, leasing, finansiering eller leje af Migatronice svejsemaskiner og udstyr. 

Migatronic er dansk produceret svejsemaskiner i topkvalitet, og designet med en intelligent teknologi, der gør svejseprocessen hurtigere og mere enkel. Dette resultater i en optimeret og effektiv svejseproces, som gør håndværkere, smede, gør-det-selv-manden og kunsterne endnu dygtigere, da teknologien er tilpasset brugeren, således at Migatronic svejsemaskiner er nemme at betjene, og kan levere hver gang.

De forskellige svejsefunktioner i en Migatronic svejsemaskine

DUO Plus - gør svejsere til kunstnere

Giver en imponerende TIG-lignede svejsesømme, og gør svejsere til kunstnere. DUO Plus teknologien giver automatisk svejseren en øget kontrol over smeltebadet, og forbedrer traditionel MIG/MAG sekvenssvejsning. Dertil er den med til, at reducerer varmetilførselen, som sikrer en perfekt færdig svejsesøm.

Når den gennemsnitlige svejsestrøm er indstillet, tager DUO Plus over. Køleperioder under svejseforløbet er synlige som flotte perler, der samles i en smuk svejsesøm. Alt dette resulterer i en bedre finish med øget automatiseret proces.

DUO Plus er velegnet til alle materialer og svejsepositioner. Se mere om DUO Plus her.

DUO Plus from Migatronic on Vimeo.

PowerArc - Altid maksimal indtrængning

Med PowerArc teknologien sikrer du en dyb indtrængning i store godstykkelser. Med en dyb indtrængning er man sikker på stærke svejsesømme og solide konstruktioner. Den stærke teknologi med PowerArc tvinger svejsetråden ind i materialet ved høje strømstyrker og øger samtidig trådhastigheden med hele 30% sammenlignet med almindelig MIG/MAG svejsning med spraybue.

Kort fortalt er PowerArc velegnet til:

 • Kantsømme
 • Stålkonstruktioner
 • >6 mm godstykkelse
 • Sort og rustfrit stål
 • Manuel og automatiseret svejsning
 • Se mere om PowerArc her

PowerArc Pulse -  hurtigere pulssvejsning med samme gode egenskaber

PowerArc Pulse til Sigma Select gør pulsprocessen hurtigere med den nye Migatronic MIG/MAG-funktion. Du kan øge hastigheden ved pulssvejsning med op til 30% sammenlignet med traditionel pulssvejsning. Det kan altså mærkes på produktivitet og effektivitet mærkbart.

Forbedringen skyldes en justering af lysbuen, så den er blevet endnu mere fokuseret, mere stabil og mere kontrolleret. Hertil er software blevet opgraderet, så den nu giver et øget lysbuetryk, som giver mulighed for hurtigere pulssvejsning, samtidig med at kvaliteten af pulsprocessen fortsat er høj.

Hvem er PowerArc Pulse velegnet til?

Potentielt kan alle svejsere, der bruger pulsprocessen i deres arbejde. Det er dog specielt udviklet til dig, der svejser mange meter i løbet af en arbejdsdag. Jo mere du svejser, jo større fordel har du af funktionen – fordi du bliver mere produktiv.

PowerArc Pulse er velegnet til alle svejsepositioner og alle materialetyper. Specielt er det godt til rustfri stål, hvor hastigheden sammen med den lave risiko for svejsesprøjt giver minimalt behov for efterbehandling.

Funktionen kan bruges både ved manuel og automatiseret svejsning. Hvis du bruger PowerArc Pulse til automatiseret svejsning, er du sikret ensartede svejsesømme ved konstant høj hastighed. Se mere om PowerArc Pulse her. 

PowerArc - Deeper penetration and higher weldspeed from Migatronic on Vimeo.

Intelligent Gas Control – Mindre gas for hver svejsning

Fordelen ved IGC® Intelligent Gas Control teknologien er, at det forhindrer et overforbrug af gas, hvilket giver store besparelser i det lange løb. 

Når svejsebadet altid er perfekt beskyttet, forbedrer du kvaliteten af hver svejsning. Du kan derfor med fordel udstyrer alle dine Migatronic svejsemaskiner med IGC® Intelligent Gas Control. Derved sparer du penge hver dag, og investeringen er hurtigt tjent ind.

 • Altid optimal gasbeskyttelse = perfekte svejsninger. Færre fejl forårsaget af utilstrækkelig gasgennemstrømning eller gasturbulens
 • Intet unødigt spild af gas, såkaldt gaspuf ved start = ingen overforbrug af gas
 • Ingen ændringer i arbejdsprocedurer = let for svejsere
 • Færre skift af gasflasker = spar tid og penge
 • Gassynergilinjer er forudindstillet til MIG og TIG svejsning – til gas- og trådtype

IGC® kender din svejsning

Jo højere strømstyrke og jo større svejsebad, desto mere gas er der brug for. Det ved en traditionel ventil ikke. Intelligent Gas Control® kender derimod din svejsning og sikrer, at svejsebadet altid er perfekt beskyttet. IGC® er velegnet til:

 • Alle svejseprocesser, der anvender svejsegas
 • Alle materialer
 • Alle typer svejsesømme
 • Manuel og automatiseret svejsning

God service og hurtig levering af din Migatronic svejsemaskine

Vi gør en stor indsats for at vores kunder får den bedste service. Vi går gerne den ekstra meter for dig, således at du får det helt rigtige Migatronic produkt. Det gælder nemlig både Migatronic svejsemaskiner og Migatronic tilbehør og reservedele. Sidder du med spørgsmål til vores store udvalg af Migatronic svejsemaskiner f.eks. til Migatronic Tig eller Migatronic Automig, så sidder vi klar med svar. Du skal ikke tøve med at kontakte os, da vi sidder klar til at besvare både telefonopkald på 96202020 og henvendelser pr. e-mail på [email protected].