Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis fragt for erhverv i Vendsyssel + Aalborg

Milwaukee

P. Conradsen A/S er Milwaukee forhandler i Danmark

Vi er utroligt glade for at være forhandler af Milwaukee værktøj til hele Danmark. Milwaukee er et fremadstormende amerikansk brand på det danske marked, som tilbyder alt inden for værktøjsgenren til både mindre og store værksteder, byggepladser osv. Milwaukee er specielt kendt for sin kompromisløse kvalitet, og benyttes af professionelle fagfolk, samt de ambitiøse gør-det-selv personer, som ikke ønsker at gå ned på kvalitet og effektivitet.

Hos P. Conradsen A/S tilbyder alt inden for Milwaukee både til erhverv og private.

loading...

Milwaukees slogan: Nothing but heavy duty

Som nævnt øverst er Milwaukees højeste prioritet top kvalitetsprodukter. Milwaukee har næsten 100 års erfaring, og er bygget af stolte håndværkstraditioner med respekt for godt håndværk. Milwaukee er udviklet af og til håndværkere, og Milwaukee værktøjet skal kunne holde til at blive brugt af professionelle.

Milwaukee´s banebrydende M12 og M18 batterier

M12 og M18 er Milwaukee´s batteriserier, som har gjort Milwaukee til en frontløber på markedet inden for akku værktøj. Milwaukee batterierne er yderest innovative, og udviklet til at leverer massere af power og kraft, uden at gå på kompromis med kvaliteten og holdbarheden. Det er med til at gøre Milwaukee det foretrukne mærke hos professionelle håndværkere, samt private gør-det-selv folk. Hos P. Conradsen A/S har vi et stort udvalg af Milwaukee akku-værktøj, hvor vores store sortiment af M12 og M18 batterier, opladere, tilbehør og reservedele dækker alle dine behov. M12/M18 batterier og ladere kan bestilles både enkeltvis og i pakketilbud. Til alle Milwaukee værktøjsserier, er der forskel på opladere og batterier, hvad gælder volt/spænding og ampere/Ah. Vi tilbyder Milwaukee batterier og ladere til alle opgaver.

Milwaukee værktøj til alle opgaver

Vi dækker stort set hele paletten af forskelligt Milwaukee værktøj, herunder batterier, tilbehør, mm. Uanset om det er værktøj til den professionelle fagmand eller den handy gør-det-selv type, så kan du finde det værktøj fra Milwaukee der passer til dine behov. I vores store akku Milwaukee sortiment kan du bl.a. finde følgende:

Vi garanterer, at kvaliteten og holdbarheden er helt i top, når du handler Milwaukee hos os. Har du spørgsmål til dit Milwaukee produkt eller kan du ikke lige finde det du søger her på siden, så kontakt os gerne på tlf. 96 20 20 20. Så kan vi vejlede dit til det rette produkt til dine behov.